Ψηλές θερμοκρασίες και «Κόκκινος Συναγερμός» για κίνδυνο πυρκαγιών τη Δευτέρα

Ψηλές θερμοκρασίες και «Κόκκινος Συναγερμός» για κίνδυνο πυρκαγιών τη Δευτέρα

Ψηλές θερμοκρασίες, με τη μέγιστη να ανέρχεται στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, αναμένονται σήμερα ενώ σε «Κόκκινο Συναγερμό» είναι το επίπεδο κινδύνου έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας έχει εκδώσει κίτρινη προειδοποίηση η οποία ισχύει από τις 12 το μεσημέρι έως τις πέντε το απόγευμα.

Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς σε περιοχές του εσωτερικού και γύρω στους 32 στα ψηλότερα ορεινά.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, θα παραμείνει σήμερα σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού».

Απευθύνεται θερμότατη έκκληση προς το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, αποφεύγοντας πλήρως ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Σε περίπτωση που κάποιος αντιληφθεί καπνό ή φωτιά καλείται να τηλεφωνήσει άμεσα στο 1407 (Τμήμα Δασών) ή στο 112 (Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE