Η κάνναβη οδήγησε και σε… αδασμολόγητα τσιγάρα – Χειροπέδες σε 52χρονο – Χιλιάδες ευρώ στο πρόστιμο - Φωτογραφία

Η κάνναβη οδήγησε και σε… αδασμολόγητα τσιγάρα – Χειροπέδες σε 52χρονο – Χιλιάδες ευρώ στο πρόστιμο - Φωτογραφία

Στις 6/7/2025, μέλη της ΥΚΑΝ πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία 52χρονου Βούλγαρου στη Λεμεσό, όπου και εντόπισαν μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα στην οικία του υπόπτου εντοπίστηκαν και 87 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία, οι οποίες δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Ο ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού από όπου ειδοποιήθηκαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, οι οποίοι μετέβησαν στον χώρο και αφού καταμέτρησαν τα τσιγάρα προχώρησαν σε κατάσχεση τους.

Αργότερα η υπόθεση έτυχε εξώδικου συμβιβασμού με την αποδοχή πρότασης καταβολής ποσού ύψους €6,000 από τον ύποπτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE