VIDEO: Έβαλαν το χακί οι πρώτοι νεοσύλλεκτοι της 2025 ΕΣΣΟ - Άρχισαν οι κατατάξεις στα ΚΕΝ

VIDEO: Έβαλαν το χακί οι πρώτοι νεοσύλλεκτοι της 2025 ΕΣΣΟ - Άρχισαν οι κατατάξεις στα ΚΕΝ

Σήμερα άρχισε η κατάταξη στα ΚΕΝ Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού, με τους πρώτους νεοσύλλεκτους στρατιώτες στην Εθνική Φρουρά της 2025 ΕΣΣΟ να φορούν τα χακί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, με την άφιξη τους στα ΚΕΝ, οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες λαμβάνουν διανυκτέρευση και Φύλλο Πορείας για τις μονάδες τους, στις οποίες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν αύριο για να υπηρετήσουν τη θητεία τους.

Κατά την παρουσίαση τους, οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες δεν προσκομίζουν τον εξοπλισμό τους, ενώ όσοι θα υπηρετήσουν μακριά από τον τόπο διαμονής τους, μπορούν να μεταβαίνουν στα στρατόπεδα με το σχέδιο δωρεάν μεταφοράς του Υπουργείου Άμυνας.

Σημειώνεται ότι στις 10 και 11 Ιουλίου 2025 θα πραγματοποιηθεί η κατάταξη στο ΚΕΝ Πάφου.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE