Ο Παναγιώτης Παλατές αναλαμβάνει τα Ανθρωπιστικά Θέματα – Τέλος εποχής για την Άννα Αριστοτέλους

Ο Παναγιώτης Παλατές αναλαμβάνει τα Ανθρωπιστικά Θέματα – Τέλος εποχής για την Άννα Αριστοτέλους

Εξελίξεις σημειώνονται στην Υπηρεσία Ανθρωπιστικών Θεμάτων, Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, μετά τη διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους.

Με απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, τα καθήκοντα του επικεφαλής της Υπηρεσίας αναλαμβάνει προσωρινά ο Επίτροπος του Πολίτη Παναγιώτης Παλατές.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της απόφασης της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), η οποία απέρριψε την ένσταση που υπέβαλε η κ. Αριστοτέλους κατά της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για τρίμηνη διαθεσιμότητά της. Η απομάκρυνσή της είχε αποφασιστεί στις 25 Ιουνίου, μετά τις επιστολές του Αρχηγού Αστυνομίας για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε σχέση με την υπόθεση των κρατικών εγγράφων που εντοπίστηκαν στην οικία αρχιδεσμοφύλακα.

Η Άννα Αριστοτέλους, η οποία είχε αποσπαστεί στην Υπηρεσία Ανθρωπιστικών Θεμάτων και παράλληλα είχε διοριστεί ως αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Υπουργείου Άμυνας, παραμένει πλέον εκτός καθηκόντων μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών. Έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο Δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΔΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE