Τραγωδία στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο - Νεκρός άντρας που τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους

Τραγωδία στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο - Νεκρός άντρας που τον «ρούφηξε» κινητήρας αεροσκάφους

Ένας άνδρας έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Όριο Αλ Σέριο του Μπέργκαμο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε καταφέρει να εισέλθει στον διάδρομο προσαπογείωσης και είχε αρχίσει να τρέχει προς την κατεύθυνση αεροσκάφους που είχε ξεκινήσει την τροχοδρόμηση.

Ο κινητήρας του αεροσκάφους φέρεται να «ρούφηξε» τον άτυχο άνδρα, κάτι που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του. Δεν έχει εξακριβωθεί αν επρόκειτο για επιβάτη ή εργαζόμενο του αεροσταθμού.

 

 

Το αεροσκάφος, ένα Airbus A312, ανήκει στην εταιρία Volotea και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τις Αστούριες της βόρειας Ισπανίας. Μετά το τραγικό συμβάν το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο παρέμεινε κλειστό για μια περίπου ώρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.