Αυτό το νέο σουβλατζίδικο της Λευκωσίας ξεκίνησε ήδη το delivery - Πότε θα ανοίξει για dine in

Αυτό το νέο σουβλατζίδικο της Λευκωσίας ξεκίνησε ήδη το delivery - Πότε θα ανοίξει για dine in

Η Λευκωσία υποδέχθηκε την άφιξη του «Τατά», ένα μαγαζί αφιερωμένο αποκλειστικά στη σωστή, αυθεντική εκδοχή του πιο αγαπημένου street food της Κύπρου: το σουβλάκι.

Το νέο μαγαζί άνοιξε στην καρδιά της Λεωφόρου Στροβόλου, μία περιοχή που φέρει μνήμες από τις παλιές καλές εποχές, τότε που το σουβλάκι ήταν σταθερή αξία. Σήμερα, σε έναν κόσμο όπου η ποιότητα έχει θυσιαστεί στον βωμό της ταχύτητας, ο «Τατάς» ήρθε να επαναφέρει την αυθεντικότητα, τη συνέπεια και τον σεβασμό στην παράδοση.

Ο Τατάς λοιπόν ξεκίνησε ήδη να δέχεται παραγγελίες μέσω Foody, ενώ από την Πέμπτη 10 Ιουλίου θα υποδέχεται κανονικά κόσμο στο μαγαζί για dine-in.

Όσον αφορά στο μενού του, σε αυτό θα βρεις σαλάτες (εποχιακή με γλιστρίδα, ελληνική, χωριάτικη και σαλάτα με κοτόπουλο),

Στη μεγάλη παφίτικη πίτα (28 cm) θα σου ετοιμάσει σουβλάκι χοιρινό, σεφταλιές, μιξ, σουβλάκι κοτόπουλο, και χαλούμι. Μπορείς όμως όλα αυτά να τα παραγγείλεις στη μικρή πίτα των 21 cm ή στην ενισχυμένη εκδοχή της. Επιπλέον στο μενού θα βρεις συνοδευτικά όπως ταχίνι,, πατάτες, ξιδάτα, τζατζίκι, πρόβειο γιαούρτι ή στραγγιστό, χαλλούμι.

Στο νέο σουβλατζίδικο της πόλης θα βρεις και γλυκό για φινάλε, που δεν είναι άλλο παρά παραδοσιακούς λουκουμάδες!

ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE