Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα - Συνελήφθη 43χρονος

Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα - Συνελήφθη 43χρονος

Σε συνέχεια της διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας εμπρησμού, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 43 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο των εξετάσεων.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία άντρας ηλικίας 70 ετών, γύρω στις 5.30 το πρωί στις 03/07/2025, ύποπτο πρόσωπο έριξε στην αυλή της κατοικίας του, δύο εμπρηστικά αντικείμενα τύπου «μολότοφ», με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Ο 70χρονος έσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί και προτού προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά σε περιουσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE