Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα - Συνελήφθη 43χρονος

Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα - Συνελήφθη 43χρονος

Σε συνέχεια της διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας εμπρησμού, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 43 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο των εξετάσεων.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία άντρας ηλικίας 70 ετών, γύρω στις 5.30 το πρωί στις 03/07/2025, ύποπτο πρόσωπο έριξε στην αυλή της κατοικίας του, δύο εμπρηστικά αντικείμενα τύπου «μολότοφ», με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Ο 70χρονος έσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί και προτού προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά σε περιουσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE