Νέα επιχείρηση: Κατασχέθηκαν εκατοντάδες... μαϊμού «Labubu» από τις Αρχές - Δείτε φωτογραφίες

Νέα επιχείρηση: Κατασχέθηκαν εκατοντάδες... μαϊμού «Labubu» από τις Αρχές - Δείτε φωτογραφίες

Στις 8/7/2025 λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση σε παγκύπρια βάση σε 8 καταστήματα 2 εταιρειών, κατά την οποία εντόπισαν συνολικά 1,325 τεμάχια παιχνιδιών, μπρελόκ και άλλων αξεσουάρ, τα οποία παραβίαζαν τα εγγεγραμμένα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας “Labubu”.

Με την ευκαιρία της επιχείρησης αυτής το Τμήμα Τελωνείων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις αγορές ειδών που είναι απομιμήσεις, αφού η ποιότητα των προϊόντων αυτών είναι πολύ κατώτερη της τιμής της οποίας καταβάλλουν και επιπρόσθετα όταν πρόκειται για παιδικά παιχνίδια τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών που θα τα αποκτήσουν.
 
Το Τμήμα Τελωνείων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μειώσει τη διάθεση προϊόντων που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας στην Κυπριακή αγορά, τόσο με στοχευμένους ελέγχους στο στάδιο της εισαγωγής, όσο και με επιχειρήσεις αγοράς και αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε υποστατικά που διαθέτουν προς πώληση αυτά τα προϊόντα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.