ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτη δήλωση βουλευτή του ΔΗΣΥ για Ακιντζί: «Εγινάξιωσες σαν κακομαθημένη μαθήτρια – Να συλλάβεις τους φίλους σου δολοφόνους του Ισαάκ και Σολωμού»

Απίστευτη δήλωση βουλευτή του ΔΗΣΥ για Ακιντζί: «Εγινάξιωσες σαν κακομαθημένη μαθήτρια – Να συλλάβεις τους φίλους σου δολοφόνους του Ισαάκ και Σολωμού»

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε ασφαλώς η τελευταία, που ο συγκεκριμένος βουλευτής με τον αιχμηρό του λόγο καταφέρνει κάθε φορά να τραβά τους προβολείς της δημοσιότητας επάνω του.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο λόγος ασφαλώς για τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντρέα Θεμιστοκλέους ο οποίος αυτή την φόρα κατακεραύνωσε τον... Μουσταφά Ακιντζί με βαρύτατες αιχμές και χαρακτηρισμούς!

Αφορμή για να ανεβάσει το καυστικό του σχόλιο στο facebook με τίτλο «εθνικό σουνέτι» δηλαδή «εθνική περιτομή», στάθηκαν τα πρόσφατα  επεισόδια που προκλήθηκαν στο Λήδρα Πάλας από Ε/κ μαθητές και οι δηλώσεις που ακολούθησαν από τον κ. Ακιντζί.

Ο συναγερμικός βουλευτής μέσα σε άλλα χαρακτηρίζει τον Τ/κ κατοχικό ηγέτη ως «κακομαθημένη μαθήτρια», ως «Τούρκους» τους Τουρκοκύπριους που δέχτηκαν τις επιθέσεις ενώ τον καλεί να συλλάβει τους ενήλικες φίλους του δολοφόνους του Ισάακ και του Σολωμού.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

Εθνικό σουνέτι !

Μουσταφά χαίρε!

Η αντίδραση σου για τα επεισόδια που προκάλεσαν κάποιοι έλληνες μαθητές εις βάρος κάποιων τούρκων ήταν καθ’ όλα δικαιολογημένη, πολύ σωστά ζητάς την εξιχνίαση του εγκλήματος αυτού και δικαίως ζητάς την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Όμως Μουσταφά, ντρέπομαι δηλαδή που στο λέω, αλλά δεν θα έπρεπε να επιδείξεις τουλάχιστον την ίδια ευαισθησία για τους δολοφόνους του Ισαάκ και Σολωμού, που στο κάτω – κάτω ήσαν και ενήλικες και ξέρεις και ποιοι είναι, μια και είναι και φίλοι σου;

Οι δολοφόνοι αυτοί Μουσταφά είναι στην πλευρά τη δική σου, τους ξέρεις και τους ξέρεις καλά και διερωτώμαι τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να τους συλλάβεις και να τους οδηγήσεις ενώπιον της οσμανικής δικαιοσύνης σου για να τιμωρηθούν.

Ύστερα Μουσταφά, εμίλησες για τους μαθητές μας και την ΕΟΚΑ. Μα η ΕΟΚΑ Μουσταφά έκανε έναν αγώνα στον οποίον η συμμετοχή των τούρκων ήταν μόνο εναντίον του, μόνο για την αποτυχία του, ήταν με την πλευρά των εγγλέζων και όταν ο αγώνας έληξε οι τούρκοι ήσαν και οι πολλαπλώς κερδισμένοι. Τώρα έχεις και παράπονα;

Και τέλος Μουσταφά χωρίς ακόμα να λυθεί το κυπριακό, χωρίς ακόμα να κάμεις πράξη τις ελπίδες που σε όλους, πλην εμού, έδωσες, θέλεις και απαιτείς την αυτήν αντιμετώπιση από τους ξένους με τον ΠτΔ και σαν κακομαθημένη μαθήτρια «εγινάξιωσες» και δεν πήγες στο δείπνο της γερμανικής πρεσβείας.

Λοιπόν Μουσταφά.

Εσύ λύσε το κυπριακό, με μια λύση σωστή και βιώσιμη και εμείς αμέσως μετά θα προχωρήσουμε σε εθνικό «σουνέτι», θα υποβάλουμε τους μαθητές μας σε «εθνικό ευνουχισμό» και άπαντες θα υποβληθούμε σε εθνική και ιστορική λοβοτομή.

Υ.Γ

Ξέχασα Μουσταφά να σου πω, ότι από του χρόνου τα βιβλία που θα δίνουμε και θα διδάσκουμε στους μαθητές μας, καθώς και τα μνημεία που θα επισκέπτονται θα τίθενται υπό την έγκριση και την αίρεση σου.

Καληνύχτα Μουσταφά!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top