TAKATA: Νέο τροχαίο φαίνεται να προκάλεσε τραυματισμό λόγω προβληματικού αερόσακου - Στο Νοσοκομείο 26χρονος

TAKATA: Νέο τροχαίο φαίνεται να προκάλεσε τραυματισμό λόγω προβληματικού αερόσακου - Στο Νοσοκομείο 26χρονος

Νέα αναστάτωση προκάλεσε είδηση που έφερε στο φως η εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», αναφορικά με τους προβληματικούς αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν υποψίες ότι τραυματισμός μετά από τροχαίο που συνέβη στον Στρόβολο στην επαρχία Λευκωσίας φαίνεται να προέκυψε λόγω προβληματικού αερόσακου.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Υπαστυνόμος του Τμήματος Τροχαίας του Αρχηγείου, Τάσος Ασιήκκης, σημείωσε ότι το τροχαίο έγινε γύρω στις 15:50 χθες (08/07) το απόγευμα όταν 51χρονος άνδρας από Ρουμανία οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Αθηνών στον Στρόβολο.

Όταν επιχείρησε να στρίψει δεξιά, ανέκοψε την πορεία οχήματος άνδρα 26 ετών από Συρία, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Συνέπεια του τροχαίου, τραυματίστηκε ο 26χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

«Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, είχαν δημιουργηθεί εύλογες υποψίες ότι στο όχημα του 26χρονου υπήρχε εγκατεστημένος προβληματικός αερόσακος. Θα διενεργηθεί μηχανική εξέταση του οχήματος στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεση, για να διαφανεί αν ο ελαφρύς τραυματισμός οφείλεται σε προβληματικό αερόσακο ή άλλη αιτία», είπε ο κ. Ασιήκκης.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος είναι στον κατάλογο των οχημάτων για ανάκληση ενώ πρόσθεσε ότι είχαν ανοίξει οι αερόσακοι και του οδηγού και του συνοδηγού.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE