«Πυροβολεί» Φειδία το ΔΗΚΟ - «Έδωσε βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας, χαμογελούσε συγκαταβατικά»

«Πυροβολεί» Φειδία το ΔΗΚΟ - «Έδωσε βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας, χαμογελούσε συγκαταβατικά»

Την έντονη αντίδραση του ΔΗΚΟ, προκάλεσε το podcast που δημοσίευσε ο Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου με τον Ερσίν Τατάρ. 

Όπως αναφέρει το ΔΗΚΟ σε ανακοίνωσή του «δυστυχώς η συνέντευξη του Φειδία Παναγιώτου με τον Τατάρ επιβεβαίωσε τους χειρότερους μας φόβους. Κατ’ ακρίβεια το περιεχόμενο του διαλόγου Φειδία–Τατάρ που δημοσιοποιήθηκε αποδείχθηκε ακόμη χειρότερο απ’ ότι περιμέναμε.

Ο Ευρωβουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας απλά έδωσε με τη συζήτηση την ευκαιρία στον κατοχικό ηγέτη να ξεδιπλώσει ανενόχλητος τις προκλητικές και επικίνδυνες για την εθνική υπόθεση της Κύπρου θέσεις του, χωρίς τον παραμικρό αντίλογο.

Ο Φειδίας Παναγιώτου, σε μια συζήτηση γεμάτη ανακρίβειες και ιδεολογικά δηλητηριώδεις τοποθετήσεις από τον κ. Τατάρ, προτίμησε να χαμογελά συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας που υποσκάπτει ευθέως τις πάγιες θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακόμη πιο προβληματική — και προκλητική, ιδίως απέναντι στις χιλιάδες των πολιτών που τον εξέλεξαν — είναι η μετέπειτα εμμονή του να μην αντιλαμβάνεται, ή να μην θέλει να αντιληφθεί, τη ζημιά που προκαλεί, υπερηφανευόμενος ότι διόλου δεν τον απασχολεί τι λέει ο κόσμος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE