Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρή 52χρονη τουρίστρια που παρασύρθηκε από τα κύματα - Σφήνωσε στα βράχια

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρή 52χρονη τουρίστρια που παρασύρθηκε από τα κύματα - Σφήνωσε στα βράχια

Τη ζωή της έχασε 52χρονη τουρίστρια στην Κέρκυρα, που την παρέσυραν τα θαλάσσια ρεύματα και την έριξαν στα βράχια.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Ρόδας, ενώ μπροστά ήταν ο σύζυγος της.

Το ζευγάρι κολυμπούσε, ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, η ένταση των οποίων έφτανε τα 7 μποφόρ. Ο έντονος κυματισμός τους παρέσυρε προς τη βραχώδη περιοχή δίπλα στον μόλο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμενικό, η Πυροσβεστική και ιδιώτες διασώστες. Η προσέγγιση από τη θάλασσα ήταν αδύνατη, λόγω των καιρικών συνθηκών. Η επιχείρηση διάσωσης στήθηκε από την ξηρά, με άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βόρειας Κέρκυρας να καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για να προσεγγίσουν το σημείο, το οποίο σάρωνε ο κυματισμός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν πρώτα τον σύζυγο, ο οποίος έφερε τραύματα. Η 50χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στη συνέχεια, σφηνωμένη κάτω από βράχια και χωρίς τις αισθήσεις της.

Ο σύζυγος και ο 17χρονος γιος του ζευγαριού νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίπλαρος για βανδαλισμούς στα γραφεία ΔΗΣΥ Λεμεσού: «Δεν μας φοβίζουν – θα συνεχίσουμε με υπευθυνότητα»

Δίπλαρος για βανδαλισμούς στα γραφεία ΔΗΣΥ Λεμεσού: «Δεν μας φοβίζουν – θα συνεχίσουμε με υπευθυνότητα»

Μήνυμα αποφασιστικότητας και μηδενικής ανοχής έστειλε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος, μετά τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στα γραφεία του κόμματος στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE