Δίπλαρος για βανδαλισμούς στα γραφεία ΔΗΣΥ Λεμεσού: «Δεν μας φοβίζουν – θα συνεχίσουμε με υπευθυνότητα»

Δίπλαρος για βανδαλισμούς στα γραφεία ΔΗΣΥ Λεμεσού: «Δεν μας φοβίζουν – θα συνεχίσουμε με υπευθυνότητα»

Μήνυμα αποφασιστικότητας και μηδενικής ανοχής έστειλε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος, μετά τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στα γραφεία του κόμματος στη Λεμεσό.

Άγνωστοι εισέβαλαν τη νύχτα στον χώρο, προκαλώντας φθορές στο εσωτερικό και εξωτερικό των γραφείων, καταστρέφοντας έγγραφα και αντικείμενα, ενώ έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, με φόντο – όπως όλα δείχνουν – την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κουκούλες.

Μιλώντας από το σημείο, ο κ. Δίπλαρος ήταν ξεκάθαρος. «Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν απειλείται. Ήμασταν και θα παραμείνουμε απέναντι στο μίσος, στον φανατισμό, στους κουκουλοφόρους, στην αναρχία. Απέναντι σε όσους δρουν νύχτα, με κουκούλες, ανίκανοι να σταθούν στο φως του πολιτικού διαλόγου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κάλεσε όσους διαφωνούν, να το κάνουν με πολιτικά επιχειρήματα. «Ας έρθουν να μας αντιμετωπίσουν στο πολιτικό πεδίο. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι και θα παραμείνει υπεύθυνη πολιτική παράταξη, αυτή που βάζει πλάτες στα δύσκολα. Ούτε οι κουκούλες, ούτε ο φόβος θα μας λυγίσουν», πρόσθεσε.

 «Ο ΔΗΣΥ ιδρύθηκε σε δύσκολες εποχές και δεν διαλύεται με σπρέι», κατέληξε ο Ευθύμιος Δίπλαρος.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE