Μελόνι: Πάνω από 10 δισ. ευρώ η βοήθεια για την ανάκαμψη της Ουκρανίας

Μελόνι: Πάνω από 10 δισ. ευρώ η βοήθεια για την ανάκαμψη της Ουκρανίας

Οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη για την οικονομική ανάκαμψη της Ουκρανίας, που διεξάγεται στη Ρώμη, υποσχέθηκαν περισσότερα από 10 δισ. ευρώ για να βοηθήσουν τη χώρα που μαστίζεται από τον πόλεμο, δήλωσε σήμερα η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα που επιτύχαμε σήμερα μαζί - έθνη, διεθνείς οργανισμοί, χρηματοπιστωτικοί θεσμοί, τοπικές αρχές, ο επιχειρηματικός τομέας και η κοινωνία των πολιτών», δήλωσε η Μελόνι στην εναρκτήρια ομιλία της στη διάσκεψη.

«Μαζί, στη σημερινή διάσκεψη, έχουμε αναλάβει δεσμεύσεις οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ», δήλωσε η Iταλίδα πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE