Ενώπιον ανακριτών ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του - Δίνει μάχη ο 69χρονος

Ενώπιον ανακριτών ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του - Δίνει μάχη ο 69χρονος

Ενώπιον ανακριτών βρίσκεται ο 31χρονος, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 69χρονο πατέρα του, μετά το μεσημέρι την Πέμπτη σε οικία στον Άγιο Δομέτιο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Καθώς οι έρευνες για την υπόθεση που διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, η πληροφόρηση είναι περιορισμένη, πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι ο τραυματισθείς πατέρας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να εκτιμάται ως σοβαρή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE