Θανατηφόρο τροχαίο: Ανείπωτη θλίψη για την 57χρονη Δήμητρα – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας – Δείτε φωτογραφία της

Θανατηφόρο τροχαίο: Ανείπωτη θλίψη για την 57χρονη Δήμητρα – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας – Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 57χρονης Δήμητρας Γλυκερίου Συμεωνίδου από τους Καπέδες, που έχασε τη ζωή της σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση.

Η Δήμητρα έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιουλίου.

Η Εξόδιος Ακολουθία της, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Καπέδες, το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, ώρα 10:00.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 09:30

Οι τεθλιμμένοι:

Σύζυγος, παιδιά αδέλφια και λοιποί συγγενείς

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια

 

Υπενθυμίζεται ότι ενώ η 57χρονη οδηγούσε το όχημα της στον δρόμο Καμπιών – Καπέδων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 35χρονη, στο οποίο επέβαινε και η οκτάχρονη κόρη της.

Οι επιβαίνουσες απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.           

Λίγες ώρες αργότερα, η 57χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE