Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΙΚΑΡΟΣ 2» για τη φωτιά στην Πάφο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΙΚΑΡΟΣ 2» για τη φωτιά στην Πάφο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Στενής -Γουδί, όπου ξέσπασε πυρκαγιά προστατεύεται από τις δυνάμεις πυρόσβεσης, ενώ το έργο της κατάσβεσης συνεχίζεται.

Οπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, στο περιστατικό έσπευσε και συνεργείο της ΑΗΚ για διορθώσεις σε επηρεασμένο δίκτυο.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση του κ. Κεττή, η πυρκαγιά κατακαίει ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σπαρτά. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη συνδρομή του Τμήματος Δασών, ενώ επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις.

 
Tην ίδια ώρα, αναφέρει ότι μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ ΙΙ με συνολικά οκτώ εναέρια μέσα.
 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE