Φόνος στην Πάφο: Με πολλαπλά τραύματα ο 73χρονος - Συνελήφθη ο 78χρονος

Φόνος στην Πάφο: Με πολλαπλά τραύματα ο 73χρονος - Συνελήφθη ο 78χρονος

Στη σύλληψη ενός 78χρονου προχώρησε νωρίς το απόγευμα η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση φόνου με θύμα 73χρονο από χωριό της επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Το θύμα, ο 73χρονος Αριστείδη Σιαμπτάνη, εντοπίστηκε στις 11:10 της Κυριακής σε αυλάκι παραπλεύρως του δρόμου που οδηγεί προς τον αερολιμένα Πάφου. Ο 73χρονος διαθέτει πλησίον του σημείου, όπου εντοπίστηκε νεκρός, περιβόλι και εξοχική κατοικία.

Το θύμα φέρει φέρει αριθμό τραυμάτων στην ραχιαία και γλουτιαία χώρα τα οποία πιθανό προκλήθηκαν από πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο, σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησαν στην σορό του οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE