Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

Οι μισές από τις 50 επαρχίες της χώρας έχουν λάβει προειδοποιήσεις από την Κρατική Μετεωρολογική Υπηρεσία (AEMET) αυτή την εβδομάδα.
Βίντεο και πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν γραφικά ισπανικά σοκάκια να μετατρέπονται σε ποτάμια, καθώς τα νερά παρασύρουν ό,τι βρουν μπροστά τους, περνώντας από καταστήματα και εστιατόρια.
🔴 Trending | Massive Floods Sweep Across Several Regions in Spain#SpainFloods #SevereWeather #BreakingNews #EuropeStorm #NaturalDisaster pic.twitter.com/UM6HR2IlEH
— HITNEWSWORLD (@HITNEWSWORLD) July 13, 2025
Σε ένα σοκαριστικό βίντεο, αυτοκίνητα παρασύρονται από τον ποταμό Ελ Καρντενέρ, ενώ άλλα οχήματα είναι βυθισμένα σε πυκνή λάσπη και φερτά υλικά.
Το ακραίο καιρικό φαινόμενο συμπίπτει με τον ισχυρό καύσωνα που πλήττει την Ευρώπη, ο οποίος τροφοδοτείται από το φαινόμενο του «θερμικός θόλος», ανεβάζοντας τον υδράργυρο σε ορισμένες περιοχές στους 42°C.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




