Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά παρά τη βιομηχανική περιοχή του Άγιου Συλά η οποία ξέσπασε νωρίτερα την Κυριακή.

Όπως ανέφερε στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Κατέκαυσε τρία δεκάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, σκύβαλα, και παλαιά ελαστικά.

Σημειώνει ότι στο μέρος θα παραμείνουν μέχρι τελικής κατάσβεσης τα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα που ανταποκρίθηκαν και ότι για την κατάσβεση βοήθησε και το εθελοντικό σύνολο SupportCy.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE