Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά παρά τη βιομηχανική περιοχή του Άγιου Συλά η οποία ξέσπασε νωρίτερα την Κυριακή.

Όπως ανέφερε στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Κατέκαυσε τρία δεκάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, σκύβαλα, και παλαιά ελαστικά.

Σημειώνει ότι στο μέρος θα παραμείνουν μέχρι τελικής κατάσβεσης τα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα που ανταποκρίθηκαν και ότι για την κατάσβεση βοήθησε και το εθελοντικό σύνολο SupportCy.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE