Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου σε βάρος 49χρονου στο προαύλιο της οικίας του, στην Πύλα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (13/07).

Συγκεκριμένα, όταν το θύμα κατέβηκε και προσπάθησε να εισέλθει στην αυλή του σπιτιού, ο δράστης έριξε δύο πυροβολισμούς εναντίον του, την στιγμή που στο σημείο βρίσκονταν και δύο συγγενικά πρόσωπα του θύματος.

Μετέπειτα ο δράστης διέφυγε πεζός από το σημείο, με τον 49χρονο να είχε τραυματιστεί στο πόδι και να είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει διαμπερές τραύμα στο δεξί κάτω άκρο και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE