Καταναλωτές προσοχή: Ανάκληση τροφίμων - Aνιχνεύθηκαν φυτοφάρμακα σε επίπεδα πάνω από το όριο - Δείτε φωτογραφίες

Καταναλωτές προσοχή: Ανάκληση τροφίμων - Aνιχνεύθηκαν φυτοφάρμακα σε επίπεδα πάνω από το όριο - Δείτε φωτογραφίες

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, στο πλαίσιο των επίσημων ελέγχων που διεξάγουν στην αγορά, έχουν προβεί σε δειγματοληψία των πιο κάτω προϊόντων, στα οποία, μετά από εργαστηριακές εξετάσεις στα διαπιστευμένα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του Κράτους, έχει διαπιστωθεί ότι περιέχουν φυτοφάρμακα πέραν των αποδεκτών ορίων με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Ονομασία Τροφίμου: ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ “VINE LEAVES” (Κατεψυγμένα)
Εμπορική Επωνυμία: Λένια

Αρ. Γραμμοκώδικα: 5292856003921

Διανέμεται από: CGM World Trading Corporation LTD

Χώρα Προέλευσης: Κύπρος

Αδείας εγκατάστασης: 44.6079

Ημερομ. παραγωγής: Απρίλιος 2025

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από : Απρίλιος 2027

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΤΟΥΣ -18°C

Βάρος: 200gr


Ονομασία Τροφίμου: ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ-FRESH FROZEN VINE LEAVES
Εμπορική επωνυμία: PROTINO

Συσκευασία από: PROTINO FOODS LTD

Αριθμός παρτίδας: Β.Νο 10601

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: το τέλος 04/2026

Καθαρό Βάρος: 200g e

Χώρα Προέλευσης: Κύπρος


Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά τις εταιρείες που διακινούν τα εν λόγω προϊόντα στην κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση απόσυρσή/ανάκλησή τους από την αγορά.

Επειδή όμως ενδέχεται κάποια ποσότητα της εν λόγω παρτίδας του προϊόντος να βρίσκεται ήδη στην κατοχή καταναλωτών, αυτοί προτρέπονται όπως αποφύγουν την κατανάλωσή του και να το επιστρέψουν στους χώρους από όπου τα αγόρασαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE