Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο δύο γυναίκες

Ανατράπηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο δύο γυναίκες

Γύρω στις 15:00 το απόγευμα στη διχαλωτή συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λάρνακας με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, αυτοκίνητο ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στη λωρίδα ασφαλείας.

Στο σημείο μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και εξετάσεις.

Οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα, μεταφέρονται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Παραδοχή Νομικής Υπηρεσίας: «Λανθασμένος χειρισμός» η αναστολή ποινικής δίωξης πολιτικού προσώπου

Υπήρξε «λανθασμένος χειρισμός» στην υπόθεση αναστολής δίωξης πολιτικού προσώπου για κατ’ ισχυρισμόν βιασμό γυναίκας, για την οποία το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) εξέδωσε καταδικαστική απόφαση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε τη Δευτέρα ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας, Έλλη Παπαγαπίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE