Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκλονίζουν οι εικόνες με τη διάσωση τραυματία – Επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο
14.07.2025 - 16:50
Φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας, στο ύψος της διχαλωτής συμβολής με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
Οι εικόνες καταγράφουν την άμεση ανταπόκριση των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματισμένη γυναίκα στο σημείο του ατυχήματος. Ενώ δεύτερη εικόνα απεικονίζει το αναποδογυρισμένο όχημα, το οποίο βρίσκεται στη μέση του αυτοκινητόδρομου, έχοντας προκαλέσει σοβαρή συμφόρηση στην κυκλοφορία.
Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3.00 το απόγευμα, υπό συνθήκες που διερευνώνται, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στη λωρίδα ασφαλείας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού από το όχημα εντοπίστηκε διαρροή καυσίμων.
Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας τους να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".