Υπόθεση Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας – Τα κονδύλια έφτασαν στη σύζυγό του – Απόφαση για συλλήψεις

Υπόθεση Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας – Τα κονδύλια έφτασαν στη σύζυγό του – Απόφαση για συλλήψεις

Τις οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας αναμένει η Αστυνομία για να προχωρήσει την υπόθεση εξαπάτησης για το μεγάλο φαγοπότι των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων έρευνας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η υπόθεση έχει φτάσει ήδη στα χεριά των ανθρώπων της Νομικής Υπηρεσίας και αναμένεται εντός των ημερών το πράσινο φως για να προχωρήσει η υπόθεση από την πλευρά των ανακριτών.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στην υπόθεση αυτή έχει εμπλοκή και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης καθώς τα κονδύλια των ερευνών αυτών προέρχονται από την Ε. Ένωση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κάποιοι εκ των υψηλόβαθμων λειτουργών του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας έχουν εμπλακεί στο όλο θέμα, καθώς μετά από έρευνα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας προέκυψε πως συγγενικά τους πρόσωπα (πρώτου βαθμού) έχουν εγγράψει εταιρίες και έχουν προβεί σε έρευνες, με τις προσφορές τους να έχουν κατοχυρωθεί.

Σε μια περίπτωση αφορά υπάλληλο του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας όπου η μια εταιρεία ανήκει στην σύζυγο του!

Η Αστυνομία διερευνά για το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας, 21 ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως μας αναφέρθηκε από έγκυρη πηγή οι έρευνες αφορούν επίσης το ΤΕΠΑΚ, το Πανεπιστημίο Κύπρου, και τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE