«Έφυγε» πρόωρα η Ειρήνη: «Εξαίρετος άνθρωπος, ευγενέστατη, γεμάτη ζωή» - Πότε θα γίνει η κηδεία

«Έφυγε» πρόωρα η Ειρήνη: «Εξαίρετος άνθρωπος, ευγενέστατη, γεμάτη ζωή» - Πότε θα γίνει η κηδεία

Ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Ειρήνης Αριστείδου – Γεωργίου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν σήμερα Τρίτη, 15 Ιουλίου 2025 στις 15:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Πολεμίδια.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:00.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Η Ειρήνη μας, εξαίρετος άνθρωπος, ευγενέστατη, οικογενειάρχης, γεμάτη ζωή, τι μήνυμα άραγε μας αφήνει ο δημιουργός μας παίρνοντας σε κοντά του ?».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.