Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία από την ένοικο της κατοικίας, η διάρρηξη διαπράχθηκε το πρωί χθες, μεταξύ των ωρών 0500 – 0600. Από την κατοικία κλάπηκε χρηματικό ποσό 530 ευρώ.
Από τις αστυνομικές εξετάσεις προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 32χρονου. Εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του και αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης, από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου. Στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.
Κατά τον εντοπισμό του, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, εξύβρισε και επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




