Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της 4χρονης που παρέσυρε αυτοκίνητο

Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της 4χρονης που παρέσυρε αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η τετράχρονη που κτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε σοβαρό τροχαίο στην Επαρχία Πάφου.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 14:20 χθες το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

Η τετράχρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE