Υπόθεση Γιαννάκη: Αναβλήθηκε η δίκη του πρώην Επιτρόπου Εθελοντισμού

Υπόθεση Γιαννάκη: Αναβλήθηκε η δίκη του πρώην Επιτρόπου Εθελοντισμού

Για τις 28 Ιουλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες πλαστογράφησης και διακίνησης πλαστού εγγράφου.

Η διαδικασία ήταν αρχικά ορισμένη για την Τετάρτη στις 10:00 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ωστόσο αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος που υπέβαλαν από κοινού η Νομική Υπηρεσία και η πλευρά του κατηγορουμένου. 

Σημειώνεται ότι κατά την προηγούμενη δικάσιμο, στις 10 Ιουλίου, κατέθεσαν άλλοι δύο μάρτυρες κατηγορίας, ο υπεύθυνος αρχείου και ο υπεύθυνος λογιστηρίου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κατά την περίοδο πρόσληψης του κατηγορουμένου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένο αδιέξοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE