Safe Boxes: Επεκτείνονται και σε άλλη παραλία – Πόσα κοστίζουν και πού είναι τοποθετημένα

Safe Boxes: Επεκτείνονται και σε άλλη παραλία – Πόσα κοστίζουν και πού είναι τοποθετημένα

Ξεκίνησε σιγά σιγά ο κόσμος να «αγκαλιάζει» τα safe boxes στην παραλία του Μακένζυ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες «γίνεται προσπάθεια για να επεκταθεί τώρα και στην παραλία των Φοινικούδων και μάλιστα πολύ σύντομα, θα είναι ακόμα 100 κουτιά ασφαλείας»

Μέχρι τώρα τοποθετήθηκαν 100 safe boxes στην παραλία Μακένζι, από τον Δήμο Λάρνακας, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς του για αναβάθμιση των παραλιακών υποδομών και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των λουόμενων.

Πόσα κοστίζει και πού τοποθετήθηκαν

Όσο αφορά το κόστος ενοικίασης είναι 2,50 ευρώ το κουτάκι και έχουν τοποθετηθεί πάνω στην ομπρέλα, εκεί που είναι το τασάκι. Τοποθετήθηκε μπροστά το κουτάκι.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «δεν υποχρεούται κάποιος να πάρει κρεβατάκι ή την ομπρέλα, δηλαδή όλο το πακέτο, μπορεί να ενοικιάσει μόνο το κουτί ασφαλείας. Επίσης ούτε κάποιος που παίρνει ομπρέλα ή κρεβατάκι υποχρεούται να πάρει και το κουτί ασφαλείας»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE