Ελλάδα: Κατά παραγγελία από την πρώην σύζυγο η δολοφονία του Πολωνού καθηγητή - Τον σκότωσε ο νυν σύντροφός της

Ελλάδα: Κατά παραγγελία από την πρώην σύζυγο η δολοφονία του Πολωνού καθηγητή - Τον σκότωσε ο νυν σύντροφός της

Η πρώην σύζυγος του Πολωνού πανεπιστημιακού καθηγητή κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για την εν ψυχρώ δολοφονία του, πριν από δέκα ημέρες στην Αγία Παρασκευή. Η γυναίκα, με την οποία ο καθηγητής του Μπέρκλεϊ είχε αποκτήσει δύο παιδιά, φέρεται ότι έπεισε τον νυν σύντροφό της να σκοτώσει τον 43χρονο Πολωνό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η γυναίκα πίεζε αρχικά τον νυν σύντροφό της να βρει επί πληρωμή άτομα για να χτυπήσουν τον πρώην άνδρα της. Πράγματι, φέρεται να εντόπισε τρία άτομα, δύο Αλβανούς και έναν Βούλγαρο, που έχουν συλληφθεί.

Αυτοί, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, μετέφεραν τον δράστη στον τόπο του εγκλήματος και του έδωσαν το όπλο που άδειασε πάνω στο σώμα του καθηγητή, ένα τοκάρεφ. Ο νυν σύντροφός της γυναίκας έχει συλληφθεί με την κατηγορία ότι αυτός ήταν ο μασκοφόρος που σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 43χρονο πατέρα, ενώ οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται να συνέργεια. Ο καθηγητής, εκτός από διαμάχη για τα παιδιά, είχε και μεγάλες οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του.

Η διερεύνηση της υπόθεσης που φέρνει στη μνήμη των παλαιότερων την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Χρήστου Κολιτσόπουλου τη δεκαετία του '80, με ηθικό αυτουργό τη γυναίκα του Κάτια και φυσικό αυτουργό τον εραστή της, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE