Το Ισραήλ βομβάρδισε καθολική εκκλησία στη Γάζα: Δύο γυναίκες νεκρές - Καταδικάζει η Ιταλία

Το Ισραήλ βομβάρδισε καθολική εκκλησία στη Γάζα: Δύο γυναίκες νεκρές - Καταδικάζει η Ιταλία

Στόχος ισραηλινού βομβαρδισμού έγινε την Πέμπτη (17/7) καθολική Εκκλησία στη Γάζα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο γυναίκες, ενώ ακόμη έξι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Ο ιερέας της ενορίας, πατέρας Γκαμπριέλε Ρομανέλι, ο οποίος σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA ο οποίος βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο, υπέστη ελαφρά τραύματα στο πόδι.

Το πλήγμα καταδίκασε σε μία «σπάνια» όπως τη χαρακτηρίζει το Al Jazeera δήλωσή της η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

«Οι ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα έπληξαν επίσης την Εκκλησία της Αγίας Οικογένειας», δήλωσε η Μελόνι σε ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter).

«Οι επιθέσεις εναντίον του άμαχου πληθυσμού που πραγματοποιεί το Ισραήλ εδώ και μήνες είναι απαράδεκτες. Καμία στρατιωτική δράση δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια στάση» έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE