Λεμεσός: Μπογιάτιζε τα κάγκελα του μπαλκονιού του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων

Λεμεσός: Μπογιάτιζε τα κάγκελα του μπαλκονιού του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων

Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δάπεδο - Στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με κάταγμα κρανίου ο 85χρονος.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τo απόγευμα της Πέμπτης (19/11) στη Λεμεσό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, 85χρονος έπεσε από ύψος 3 μέτρων στην προσπάθεια του να μπογιατίσει τα κάγκελα του μπαλκονιού του.

Ο 85χρονος φαίνεται να έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στο δάπεδο και να τραυματιστεί σοβαρά στο κρανίο.

Τον 85χρονο τον εντόπισε μετά από λίγη ώρα η αλλοδαπή σύζυγος του καθώς όπως ανάφερε στην Αστυνομία εκείνη την στιγμή έβαζε μπουγάδα.

Ο 85χρονος από την πτώση υπέστη κάταγμα κρανίου και μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι επί καθήκοντι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του στο Γ.Ν Λευκωσίας καθώς η καταστήσει κρίνεται σοβαρή.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.