Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Σε live βίντεο του δείχνει κτίρια που έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους ενώ στο βάθος φαίνεται και πυροσβεστικό όχημα που σβήνει φωτιά σε σωρό από κρεβάτια.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Φωτιά στην Πάφο: Ξέσπασε πυρκαγιά σε ακατοίκητη πολυκατοικία
Μάλιστα, ο δήμαρχος Πάφου αναφέρει στο βίντεο ότι στα εν λόγω υποστατικά διέμεναν μετανάστες, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα λάμβαναν και επιδόματα από το Κράτος. Κτίρια χωρίς νερό, ρεύμα ή αποχέτευση.
Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας
Σε σχέση με τις αναφορές του Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος αναφορικά με υποστατικό, στο οποίο φέρεται να διαμένουν μετανάστες, το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας διευκρινίζει ότι στην εν λόγω πολυκατοικία δεν διαμένουν άτομα, τα οποία να λαμβάνουν επιδόματα (υλικές συνθήκες υποδοχής ή ενοικίου), και συνεπώς δεν είναι εξυπηρετούμενοι του Υφυπουργείου.
Σε κάθε περίπτωση, οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας μόλις ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Πάφου μετέβησαν στον χώρο και επιλαμβάνονται θεμάτων που ενδεχομένως να εμπίπτουν στις αρμοδιότητές τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




