Νέα Υόρκη: Συναντήσεις με ΓΓ ΟΗΕ και Βρετανό Υφυπουργό Ευρώπης είχε ο Τατάρ

Νέα Υόρκη: Συναντήσεις με ΓΓ ΟΗΕ και Βρετανό Υφυπουργό Ευρώπης είχε ο Τατάρ

Χωρίς να προβεί σε δηλώσεις ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του το απόγευμα, ώρα Κύπρου, με τον ΓΓ του ΟΗΕ και τον Βρετανό Υφυπουργό Ευρώπης στην Νέα Υόρκη ο Τ/κ ηγέτης.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση της «προεδρίας» αναφέρει ότι ο κ. Τατάρ είδε πρώτα τον κ. Γκουτέρες και στη συνάντηση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτίριο του ΟΗΕ, τον συνόδευαν ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο ειδικός εκπρόσωπός του Γκιουνές Ονάρ, η νομική σύμβουλος Σουλέν Καραμπατσάκ, η συντονίστρια ΜΟΕ και «διμερών Τεχνικών Επιτροπών» Σενιχά Μπιράντ Τσινάρ και ο ειδικός σύμβουλος για διεθνείς σχέσεις και διπλωματία Χουσεΐν Ισικσάλ.

Ακολούθησε η συνάντηση με τον κ. Ντάουτι, στην οποία τον Ερσίν Τατάρ συνόδευε ο κ. Ονάρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.