Σε πανικό η Ευρώπη: Ελεγχόμενη έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου

Σε πανικό η Ευρώπη: Ελεγχόμενη έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου

Ένα ύποπτο αντικείμενο έξω από τον σταθμό της Μπέικερ Στριτ «χτύπησε» τον συναγερμό το βράδυ της Πέμπτης (19/11)

Ελεγχόμενη έκρηξη σε εγκαταλελειμμένο όχημα το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο πραγματοποίησε η τοπική αστυνομία αργά το βράδυ της Πέμπτης, έξω από τον σταθμό Baker Street του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, ο «συναγερμός» έληξε μετά από την ελεγχόμενη έκρηξη, καθώς τελικά το αυτοκίνητο κρίθηκε «μη ύποπτο».

Ο σταθμός είχε εκκενωθεί και για λίγη ώρα παρέμεινε κλειστός, ωστόσο σύντομα άνοιξε και πάλι για το κοινό. Οι αρχές, μέχρι στιγμής, δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το «ύποπτο» αντικείμενο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE