Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε πολυκατοικία - Δείτε φωτογραφία

Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε πολυκατοικία - Δείτε φωτογραφία

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σε συγκεκριμένη περιοχή κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της πόλης, με στόχο τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών και μέχρι τις 8 το πρωί συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) και διεξάγεται σε πολυκατοικία στην οποία διέμεναν αλλοδαποί.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οκτώ πρόσωπα τα οποία φέρονται να διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση της Αστυνομίας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμα ώρες τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.