Μαζί στην κυπριακή σκηνή Hovig και Θοδωρής Μαραντίνης για μια εκρηκτική νύχτα - Όλες οι λεπτομέρειες

Μαζί στην κυπριακή σκηνή Hovig και Θοδωρής Μαραντίνης για μια εκρηκτική νύχτα - Όλες οι λεπτομέρειες

 

Ο εκρηκτικός Hovig μαζί με τον μοναδικό Θοδωρή Μαραντίνη, τον frontman των Onirama, γιορτάζουν τα 11 χρόνια του πρωτευουσιάνικου Garden Day & Night.

Εξάλλου, πρόκειται για μία καταπράσινη όαση που μοιάζει να ξεπήδησε από καλοκαιρινό παραμύθι. Το Garden Day & Night δεν είναι απλώς ένας χώρος εστίασης – είναι μια εμπειρία που σε ταξιδεύει. Ο βραβευμένος μας κήπος προσφέρει δροσιά, χαλάρωση και μια μοναδική αίσθηση απόδρασης, χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από την πόλη.

Και τώρα ετοιμάζεται να σου προσφέρει και μια νύχτα φωτιά.

Πέμπτη 31 Ιουλίου γιορτάζει όπως μόνο αυτό ξέρει! Χωρίς όρια.

Κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο 22 66 26 26
 
marantinis.jpg
ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE