Από πυροβόλο όπλο οι σφαίρες στο όχημα της 25χρονης - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες μετά τη ρίψη πυροβολισμών τα ξημερώματα στην Ορόκλινη.
Ο 56χρονος Μπαουμγκάρτνερ έχασε τον έλεγχο του μηχανοκίνητου αλεξιπτωτικού του ενώ πετούσε πάνω από το Πόρτο Σαντ'Ελπίντιο στην κεντρική περιοχή Marche της Ιταλίας την Πέμπτη και έπεσε στο έδαφος κοντά στην πισίνα ενός ξενοδοχείου.
Ο δήμαρχος του Πόρτο Σαντ'Ελπίντιο, Μαξιμιλιάνο Τσιαρπέλα, δήλωσε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μπάουμγκαρτνερ ενδέχεται να υπέστη ξαφνικό πρόβλημα υγείας εν πτήσει και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο «ενός συμβόλου θάρρους και πάθους για τις ακραίες πτήσεις».
Ο Αυστριακός, γνωστός ως «Fearless Felix», έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο τον Οκτώβριο του 2012, όταν – φορώντας μια ειδικά κατασκευασμένη στολή – πήδηξε από ένα αερόστατο 38 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη και ο πρώτος που έσπασε το φράγμα του ήχου, το οποίο συνήθως μετράται σε περισσότερα από 1.110 χιλιόμετρα/ώρα (690 μίλια/ώρα).
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις