Πήρε άδεια ο Alfa Media – Θα στεγάζεται στα Λατσιά και θα έχει διευθυντή τον Τσαλακό

Πήρε άδεια ο Alfa Media – Θα στεγάζεται στα Λατσιά και θα έχει διευθυντή τον Τσαλακό

Στα ίδια κτήρια με την εφημερίδα «Αλήθεια» (και συγκεκριμένα στις παλιές εγκαταστάσεις του ομίλου Alfa Media στα Λατσιά) θα στεγάζεται ο Alpha Cyprus, που μόλις την Τετάρτη (18/11) πήρε άδεια από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για να εκπέμψει εγχώριο σήμα.

Η συμφωνία του ελληνικού καναλιού με το Sigma λήγει τον Δεκέμβρη και αναμένεται να βγει στον αέρα ως ολοκληρωμένο πακέτο αρχές του 2016. 

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η επιλογή του πρώην προέδρου του ΔΣ του ΡΙΚ και νυν Συμβούλου Έκδοσης της «Αλήθειας», Γιώργου Τσαλακού, για τη θέση του γενικού διευθυντή του καναλιού.

Αν και ακουγόταν έντονα, μέχρι πρόσφατα, ότι το όλο εγχείρημα θα ήταν σύμπραξη Κουλέρμου-Αθηνή, εντούτοις ο μοναδικός Κύπριος μέτοχος είναι ο κ. Γιώργος Χριστοδούλου.

Κατά πόσον το νέο project συνδέεται με μια προσπάθεια αποφυγής των νέων φορολογιών Τσίπρα ή αν όντως το ταλαίπωρο κυπριακό τηλεοπτικό πεδίο αντέχει άλλο ένα κανάλι, θα φανεί στην πορεία!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE