Χειροπέδες σε 26χρονο: Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα καπνικά στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Δείτε φωτογραφίες

Χειροπέδες σε 26χρονο: Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα καπνικά στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Δείτε φωτογραφίες

Λειτουργοί μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, επέλεξαν για έλεγχο τις αποσκευές 26χρονου επιβάτη με Πολωνική υπηκοότητα, ο οποίος θα ταξίδευε από την Λάρνακα με προορισμό το Λονδίνο.

Κατά τον φυσικό έλεγχο των δύο αποσκευών του επιβάτη εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων, τα οποία δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Συγκεκριμένα, στις αποσκευές του εντοπίστηκαν 166 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία και συσκευασίες καπνού για στριφτό τσιγάρο συνολικού βάρους 4 κιλών και 250 γραμμαρίων.

Ο επιβάτης συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε σε κρατητήριο για να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αύριο Κυριακή μαζί με την Πολωνή επιβάτιδα που συνελήφθηκε το πρωί της ίδιας μέρας.

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE