Πάφος: «Ντου» της Αστυνομίας σε παράνομο υποστατικό τόμπολας

Πάφος: «Ντου» της Αστυνομίας σε παράνομο υποστατικό τόμπολας

Εντός του υποστατικού υπήρχαν εκείνη την στιγμή περίπου 70 θαμώνες.

 

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, διεξήγαγαν χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο, μετά από πληροφορία, ότι σε αυτό διεξαγόταν τυχερό παιχνίδι «Τόμπολας» χωρίς σχετική άδεια.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι εντός του υποστατικού (70 περίπου θαμώνες) διεξαγόταν τόμπολα, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω υποστατικό δεν είχε εξασφαλίσει οποιαδήποτε άδεια βάσει του περί λαχείων νόμου για διεξαγωγή τόμπολας.

Επίσης, από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι το υποστατικό λειτουργούσε παράνομα χωρίς άδεια, ενώ εκτίθονταν προς πώληση οινοπνευματώδη ποτά, επίσης χωρίς σχετική άδεια, ενώ έξι πρόσωπα καταγγέλθηκαν επειδή κάπνιζαν εντός του υποστατικού.

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 12 οθόνες, 4 μεγάφωνα, μια μικροφωνική, δύο μικρόφωνα, χρηματικό ποσό ύψους 398 ευρώ, δελτία τόμπολας, καθώς επίσης και διάφορα άλλα τεκμήρια.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE