Έκρηξη σε όχημα που χρησιμοποιούσε 49χρονη - Ήταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία

Έκρηξη σε όχημα που χρησιμοποιούσε 49χρονη - Ήταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία

Μισή ώρα περίπου μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, προκλήθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 74χρονου το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά από 49χρονη.

Κατά τον πιο πάνω χρόνο το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο μετά την έκρηξη.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ενώ, εντοπίστηκε πλαστικό δοχείο το οποίο φαίνεται να περιέχει εύφλεκτη ύλη.

Από την έκρηξη και τη φωτιά προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές σε άλλα δύο οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας καθώς και στην τοιχοποιία.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» - Ενημερώνεται για συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

ΠτΔ: Συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» - Ενημερώνεται για συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Γραπτη δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE