Ξεσπά η Μαρία Λούη κατά Βαφεάδη: «Σκοτώθηκε η Στυλιανή μας από την αδράνεια και ανεπάρκεια του»

Ξεσπά η Μαρία Λούη κατά Βαφεάδη: «Σκοτώθηκε η Στυλιανή μας από την αδράνεια και ανεπάρκεια του»

Ξέσπασε μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα η Μαρία Λούη, μητέρα του Κυριάκου Όξινου, αφού οι δηλώσεις, καθώς και τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, εκφράζοντας την οργή της.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, «ΑΠΟΤΥΧΙΑ εκ μέρους του αφού στους 18 Μήνες δεν έκανε τίποτα και σκοτώθηκε η Στυλιανή Μας 19 χρονών απο την Αδράνεια και Ανεπάρκεια του».

Αυτούσια η ανάρτηση της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE