Τον πιάσανε να φέρνει μετανάστες στην Κύπρο

Τον πιάσανε να φέρνει μετανάστες στην Κύπρο

Διάταγμα 3ημερης προσωποκράτησης εξέδωσε “δικαστήριο” στα κατεχόμενα εναντίον ιδιοκτήτη βάρκας που εντοπίστηκε στα ανοικτά του Αγίου Αμβροσίου να μεταφέρει εννιά πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος δύο μηνών.

Πρόκειται για Σύρους πρόσφυγες. Ο ιδιοκτήτης της βάρκας συνελήφθη για "παράνομη είσοδο στα χωρικά ύδατα" του ψευδοκράτους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η βάρκα του Αμπντουλάχ Τεμίζ εντοπίστηκε 3 ναυτικά μίλια μακριά από τις ακτές του Αγίου Αμβροσίου στη μία μετά τα μεσάνυκτα από την “ακτοφυλακή”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE