Χειροπέδες σε 58χρονο - Μεταφέρθηκε μεθυσμένος στις Πρώτες Βοήθειες και προκάλεσε αναστάτωση

Χειροπέδες σε 58χρονο - Μεταφέρθηκε μεθυσμένος στις Πρώτες Βοήθειες και προκάλεσε αναστάτωση

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών [ΤΑΕΠ] του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, γύρω στις 7.40 χθες το βράδυ, άντρας ηλικίας 58 ετών, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και κατά την παρουσία στον χώρο εξέτασης ασθενών, άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία.

Μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί ως μέλος της φρουράς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, προχώρησε στη σύλληψη του για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE