Κατηγορήθηκαν για Νόμο για τη βία στα γήπεδα τρία πρόσωπα που ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης

Κατηγορήθηκαν για Νόμο για τη βία στα γήπεδα τρία πρόσωπα που ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης

Μια σημαία της Παλαιστίνης θεάθηκε να υπερίπταται πάνω από το γήπεδο «ΆλφαΜέγα», με τη βοήθεια δυο μπαλονιών, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Πάφου και της Ισραηλινής Μακάμπι Τελ Αβίβ, το βράδυ της Τρίτης. Τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν για ανάκριση για το περιστατικό και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, αμέσως μετά το περιστατικό, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην περιοχή του γηπέδου τρία ύποπτα πρόσωπα, τα οποία κλήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών.

Οι τρεις ύποπτοι κατηγορήθηκαν γραπτώς για υπόθεση που αφορά στο Νόμο για τη βία στα γήπεδα (ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου).

Το περιστατικό καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου και δημοσιεύθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE