Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς ξεκίνησε η φωτιά σπίτι του - To λάθος του ηθοποιού που οδήγησε στην εξάπλωσή της

Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς ξεκίνησε η φωτιά σπίτι του - To λάθος του ηθοποιού που οδήγησε στην εξάπλωσή της

Συνεχίζονται οι έρευνες για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια της φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη, το απόγευμα της Παρασκευής (18/7).

Ο καταδικασμένος ηθοποιός για δύο απόπειρες βιασμού, βρισκόταν εκείνη την ημέρα εντός της οικίας του και όπως είπε ο δικηγόρος του κοιμόταν στον καναπέ. Τον ειδοποίησε έγκαιρα μια γειτόνισσα, η οποία του χτυπούσε την πόρτα φωνάζοντας πως έχει πιάσει φωτιά από το πίσω μέρος του διαμερίσματος. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλοξενείται μετά την φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς ξεκίνησε η φωτιά
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Παρέα», η φωτιά ξεκίνησε από τις τέντες, στο πίσω μπαλκόνι και γρήγορα φούντωσε και επεκτάθηκε στο διπλανό διαμέρισμα. Οι καπνοί είχαν εξαπλωθεί με αποτέλεσμα διάφοροι εργαζόμενοι του 6ου ορόφου να ενημερώσουν τον ένοικο της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο ηθοποιός.

Οι πυροσβεστικές Αρχές ερευνούν τους λόγους που οδήγησαν στην πρόκληση της φωτιάς, μην αποκλείοντας τον εμπρησμό. Το σενάριο ότι η φωτιά προκλήθηκε από κλιματιστικό καταρρίπτεται διότι δεν υπήρχε κλιματιστική μονάδα στο μπαλκόνι.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Πέτρος Φιλιππίδης προέβη άθελά του σε ένα συγκεκριμένο λάθος όταν ειδοποιήθηκε για τη φωτιά. Άνοιξε την μπαλκονόπορτα για να δει τι γίνεται, επιτρέποντας έτσι στη φωτιά να «μπει» μέσα στο σπίτι.

«Αυτό που μου ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης να σας μεταφέρω είναι ότι, είναι πάρα πολύ πληγωμένος γιατί υπάρχει τόσος φθόνος που δε μπορεί να τον δικαιολογήσει. Είναι άνθρωποι που λένε ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι για να πάρει ο ίδιος την ασφαλιστική κάλυψη. Στο σπίτι αυτό ήταν μισθωτής, άρα δεν έχει τέτοιο κίνητρο», είπε.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.