Τραγωδία: Ένας νεκρό πρόσωπο από τον πύρηνο εφιάλτη της Λεμεσού

Τραγωδία: Ένας νεκρό πρόσωπο από τον πύρηνο εφιάλτη της Λεμεσού

Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες ότι χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή

Διαβάστε όλα τα νεότερα για τον πύρηνο εφιάλτη ΕΔΩ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα νεκρό πρόσωπο εντοπίστηκε στην περιοχή της πυρκαγιάς και συγκεκριμένα, στον δρόμο Λανιας- Αλασσας.

 

Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να αναφέρουμε περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του, αναφέρει η Αστυνομία.

Πάντως πληροφορίες του Alpha αναφέρουν πως, πρόκειται για πρόσωπο που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο όχημα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επι τόπου βρίσκεται κλιμάκιο του ΤΑΕ Λεμεσού για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του προσώπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.