Έφτασε σε Κυβίδες και Σούνι η πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Δεν είναι καλή η κατάσταση» - Δείτε βίντεο

Έφτασε σε Κυβίδες και Σούνι η πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Δεν είναι καλή η κατάσταση» - Δείτε βίντεο

Η πυρκαγιά στην Λεμεσό επηρεάζει κατοικίες στην περίμετρο των Κυβίδων ενώ έχει μπει στο Σούνι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο οποίος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η κατάσταση «δεν είναι καλή».

Διαβάστε όλα τα νεότερα για τον πύρηνο εφιάλτη ΕΔΩ

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την κατάσταση, ο κ. Κεττής ανέφερε ότι η πυρκαγιά επηρέασε σπίτια στην περίμετρο των Κυβίδων, ενώ έχει μπει στο Σούνι και οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχειρούν για να προστατεύσουν σπίτια.

«Δεν είναι καλή η κατάσταση», ανέφερε.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι εκκενώνονταν οι Κοινότητες Αγίου Αμβροσίου, Κυβίδων και Σουνίου με τις αρχές να απευθύνουν έκκληση να αποφεύγεται η κατεύθυνση ιδιωτικών οχημάτων προς αυτές τις κοινότητες.

Λίγο μετά τις 9 μ.μ. εκκενώθηκε και το συντονιστικό κέντρο που στήθηκε στην εκκλησία Αγίου Εφραίμ στην Κοινότητα Αγίου Αμβροσίου, καθώς οι φλόγες πλησίαζαν στο χωριό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Βίντεο από Kitasweather

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.